DE TECHNIEK ACHTER CARWASH BRUMMEN

Na onze uitstekende ervaringen in Eerbeek, hebben we ook in Brummen weer voor de autowastechniek van Istobal gekozen. Onze nieuwe machine staat bol van innovaties die er voor zorgen dat uw auto de best mogelijke wassing krijgt.

DE VOORDELEN VAN CARWASH BRUMMEN

Carwashes zijn er in veel soorten en maten, installaties die op het eerste oog hetzelfde lijken, hebben in de praktijk vaak heel andere technische opties. Onze nieuwe zwarte carwash is uitgerust met de allernieuwste snufjes en de allernieuwste techniek om uw auto veilig, snel en grondig schoon te maken!

 • LED verlichting in de wielgeleiding maakt het positioneren van uw auto nog makkelijker.
 • Voordat de borstels uw auto raken wordt uw auto eerst met 80 bar hoge druk schoon gespoten.
 • Met de optie bodemreiniging wordt ook de onderzijde van uw auto met krachtige hoge druk gereinigd ( programma 1 en 2)
 • Natuurlijk gebruiken we zachte maar effectieve foamborstels voor de reiniging van uw auto. Het gepatenteerde LinkFoam® systeem garandeert een 100% krasvrij wasresultaat.
 • Uniek is dat de verticale borstels aan de achterkant van uw auto 10° kunnen kantelen waardoor stationcars, MPV’s, SUV’s en vergelijkbare auto’s veel beter worden gereinigd.
 • Wenst u langdurige glans op uw auto? Onze carwash is uitgerust met een polish programma, hiermee wordt er een waxlaag op uw auto aangebracht die door de wasborstels wordt ingewreven (programma 1 en 2) Deze waxlaag beschermt uw auto minimaal wel 6 weken!
 • Tot slot wordt uw auto met schoon water afgespoeld en door krachtige blowers droog geblazen voor een gegarandeerd vlekvrij resultaat.

WATERKWALITEIT EN SUPERIEURE SHAMPOO’S

U staat er misschien niet bij stil, maar het enige wat in onze wasstraat met uw auto in aanraking komt zijn onze wasborstels, water en chemie. Wij wassen uw auto met schoon leidingwater dat in onze technische ruimte wordt ontkalkt. Hiermee verlagen we de hardheid van het water voor een nog schoner resultaat.

De chemie in onze machine wordt verzorgd door het gerenommeerde Dr. Stöcker. Dr. Stöcker produceert sinds 50 jaar onder andere shampoos die hun werk feilloos en veilig doen. Deze milieuvriendelijke en afbreekbare producten ondergaan voortdurend externe en onafhankelijke tests. Eveneens behoren de Dr. Stöcker producten tot de absolute top in de markt en deze voldoen ruimschoots aan de strengste Europese normeringen, zoals gecertificeerd volgens DIN ISO 9001. Uiteraard zijn deze shampoos ook prima geschikt voor softtops; de cabriolets met een linnen kap.

MAAR… BIJ CARWASH BRUMMEN GAAN WE VERDER VOOR UW AUTO!

Wat ons uniek maakt is onze extreem intensieve handmatige voorwas. Geen enkele auto is precies hetzelfde en het menselijk oog ziet toch altijd net iets meer. Onze getrainde wasstraatmedewerkers kennen alle geheimen van uw auto, ze weten precies welke kleine plekjes de wasborstels van de machine niet goed kunnen bereiken en zorgen er voor dat dit, voordat uw auto de carwash in gaat al schoon is.

 • Handmatig reinigen van de wielen met speciale aandacht voor lichtmetalen velgen
 • Onderzijde van de dorpels en bumpers
 • Schaduwplekken rond de kentekenplaten
 • Binnenzijde van de buitenspiegels
 • Binnenzijde van de wielkasten
 • Overige plekken waar de machine niet goed genoeg bij kan

We zijn trots op ons werk en zullen er alles aan doen om u als klant iedere keer aangenaam te verbazen over de geleverde kwaliteit, dit is hoe wij ons werk zien…