DE WASPROGRAMMA’S VAN CARWASH BRUMMEN

Bij Carwash Brummen weten we dat een auto een waardevol bezit is. Daarom hebben we in de allerbeste autowasinstallatie geïnvesteerd en geven we uw auto, met onze uitstekende voorwas, de beste zorg en aandacht die uw auto verdiend. Wast u uw auto liever met de hand? Maak dan gebruik van één van onze ruime wasboxen. Heeft uw auto een “grote poetsbeurt” nodig? Vraag dan eens naar ons VIP programma. Carwash Brummen – De beste voorwas voor het schoonste eindresultaat!

MENS EN MACHINE

Welkom bij Carwash Brummen! Dé locatie voor particulieren, garagebedrijven en het bedrijfsleven om hun wagenpark weer tiptop gereinigd te krijgen. U kiest precies het programma dat bij uw auto past.

Welk programma u ook kiest: met de optie persoonlijke voorwas ontvangt uw auto altijd eerst de extreem intensieve voorbehandeling, handmatig en vakkundig uitgevoerd door ons ervaren team.

DOE HET ZELF

Door uw auto regelmatig te wassen houdt u hem in topconditie. Doet u het liever zelf? Maak dan gebruik van één van onze ruime en zeer goed uitgeruste wasboxen. U staat onder alle weersomstandigheden lekker beschut, u maakt gebruik van de allerbeste apparatuur. Zo wordt het wassen van uw auto weer een plezier! Kies ook voor de wasboxen van Carwash Brummen – uw auto is het waard!

BINNEN EN BUITEN SCHOON

Heeft uw auto meer nodig dan alleen een wasbeurt?

U kunt er voor kiezen om uw auto te laten poetsen door een van onze professionele medewerkers. Bij deze behandeling wordt uw auto compleet gepolijst en wordt er een nieuwe wax laag aangebracht. Kleine krassen worden verwijderd. En de lak van uw auto krijgt een zichtbaar hogere en diepere glans. Wilt u meer informatie? Neem contact op met Wim Brekveld.

WASPROGRAMMA’S

Dé locatie voor particulieren, garagebedrijven en het bedrijfsleven om hun wagenpark weer tiptop gereinigd te krijgen. U kiest precies het programma dat bij uw auto past.

We helpen u graag met uw keuze:

 • In alle wasprogramma’s wordt uw auto eerst met hoge druk voor gewassen, worden uw wielen gereinigd en 2x met borstels gewassen
 • De onderkant van uw auto wordt met hoge druk gereinigd in programma 1 en 2
 • Bij de polish behandeling van programma 1 wordt er eerst een waxlaag opgebracht die vervolgens door de borstels wordt ingewreven voor een extra langdurige glans. De polish beschermt uw auto 6-8 weken tegen invloeden van buitenaf zoals vliegen, vogelpoep, pekel e.d. Het vuil hecht minder snel en laat sneller los.
 • In programma 2 en 3 wordt er ook wax opgebracht, deze wordt niet ingewreven
 • Kiest u voor programma 1,2,3 of 4 dan wordt uw auto droog geblazen door krachtige blowers

Iedere vrijdag en zaterdag: Persoonlijke voorwas…

Welk programma u ook kiest: met de optie persoonlijke voorwas ontvangt uw auto altijd eerst de extreem intensieve voorbehandeling, handmatig en vakkundig uitgevoerd door ons ervaren team.

Heeft u vragen over onze wasprogramma’s? We helpen u graag met uw keuze!

Bedrijfsvoertuigen

Onze rollover heeft een washoogte van 2,30mtr. Dit betekent dat kleine busjes zoals een VW transporter gewoon gewassen kunnen worden. Heeft u een hogere bus dan verwijzen we u graag door naar onze locatie Eerbeek, hier kunnen ook verhoogde bussen tot 2,70mtr gewassen worden. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw hoge bus in een van onze ruime wasboxen te wassen!

Heeft u vragen over onze wasprogramma’s? We helpen u graag met uw keuze!

CARWASH BRUMMEN

DE BESTE VOORWAS VOOR HET SCHOONSTE EINDRESULTAAT!

ONZE WASBOXEN

In onze wasboxen kan de “doe-het-zelver” zich helemaal uitleven. Onze wasboxen zijn niet alleen erg ruim maar ook van alle gemakken voorzien, zo kunt u helemaal zelf bepalen hoe u uw auto wast en daar kunt u lekker de tijd voor nemen…

In de wasbox bieden wij de volgende opties:

 1. Velgenreinigen – Losweken van remstof op de velg
 2. Hogedruk wassen – Verwijderen van grof vuil met shampoo
 3. Schuimborstel – Verwijderen van statisch vuil
 4. Spoelen – Schoonspoelen
 5. Wax – Glans en beschermt tegen weersinvloeden
 6. Vlekvrij Naspoelen – Opdrogen zonder kalkresten

Betalingswijze

 u kunt betalen met:

   • €0.50, €1,- en €2,- munten of…
   • contactloos pinnen

Openingstijden

De wasboxen zijn 7 dagen per week geopen van 7:00 tot 22:00

Huisregels 

  • Voertuigen en/of trailers met een maximale hoogte van 3 meter zijn toegestaan in de wasbox.
  • Voor het schoonmaken van trailers geldt dat de trailer veegschoon moet zijn.
  • Het reinigen van trailers en busjes met bouwmateriaal is ten strengste verboden.
  • Olie verversen of olie afvoeren is niet toegestaan.
  • Het is niet toegestaan om uw voertuig te repareren in de wasbox.
  • Na gebruik de wasbox netjes achterlaten.